Hvordan forklarer man et svært emne i den moderne tid?

MeWe Space udvikles løbende sammen brugere på skoler. Målet med produktionen 'Radioaktivitet' var at forfølge den moderne formidling, Facebook, Twitter m.m. MeWe Space er ikke hardware, men indhold og i sit udgangspunkt billedet, det grafiske, lyd & lys for at opnå stærk formidling. Det vi designer er inspiration til elevernes egne produktioner og fordybelse. Udgangspunktet her var 'lad os tage et svært emne og folde styrken ved MeWe Space formatet ud'. 

Citat fra lærer i forbindelse med produktionen: 

MeWe er perfekt til at perspektivere tværfaglige projekter i de nye prøverformer i historie og naturfagene, ved at stærke og sanselige illustrationer giver forståelsen for sammenhængen, mellem samfundsfaglige og naturvidenskablige fænomener.

Tak for indsatsen, fysiklærer Andreas Veitleder, Issøskole og fotograf Jens Chr Kruse.